ZZ Coopermatic fly killer - аерозол за летящи насекоми

22,80 BGN
Опции за покупка
Моля, изберете:
Продуктът е успешно добавен в количката
Описание и начин на употреба:
 
Спрей  срещу мухи, оси, винарки и комари, с обем от 250 мл. ZZ COOPERMATIC FLYKILLER е инсектицид във формата на аерозол, предназначен за унищожаване на летящи насекоми в закрити помещения. Продуктът се отличава с висока ефективност с благодарение на високата концентрация от естествени пиретрини и пиретроиди, което го прави безопасен както за хора, така и за животни.
 
За ръчно приложение, пълнителят ZZ Coopermatic се използва чрез впръскване на препарата във всяко помещение с размер до 20-30 кубически метра за период от 6-7 секунди. Продуктът може също да се използва с електронен диспенсър, който автоматично впръсква препарата на различни времеви интервали. Това осигурява пълно автоматично обеззаразяване с високо качество против летящи насекоми.
 
ZZ COOPERMATIC FLYKILLER се предлага както като резервен пълнител за диспенсър, така и в комплект с машинка и пълнител.
 
Този инсектицид действа като аерозолен флакон под налягане, който осигурява бързо и ефективно унищожаване на летящите насекоми в помещението, благодарение на високата концентрация на естествени пиретруми. Продуктът осигурява ефикасен контрол върху въздушното пространство в закрити помещения, особено срещу мухи и комари.
 
ZZ COOPERMATIC FLYKILLER намира широко приложение в различни обекти като хотелски фоайета, градини, спедиции, складове, веранди, хижи, паркинги, гаражи и сгради с обществено предназначение, както и селскостопански помещения. Важно е да се използва само със съвместимата машинка.
 
МАРКА:Zelnova (Испания)
Площ на покритие:170 m3
АДВ:естествен пиретрин
Антидот:Симптоматично
Количество:1 бр.
Вид на препарата:Течност
Предупреждение за опасности:Леснозапалим! Дръж далече от деца!
Категория на потребителите:Масова и професионална
Целеви Вредител:Mухи, оси, винарки, комари на закрито!
Количество:250 мл
Монтаж и приложение:Вътрешен
Технология:Бързодействащ унищожаващ спрей
 

Подобни продукти

Бърза поръчка Без формалности
Вашата поръчка е приета. Очаквайте обаждане!