За нас

DomBezVrediteli.com е вашият надежден онлайн магазин за всичко необходимо за борба с вредителите в дома и градината. Независимо дали става въпрос за защита на вашия дом от насекоми, гризачи или други вредители, ние предлагаме богат асортимент от висококачествени продукти и решения за вашия проблем.

В DomBezVrediteli.com вярваме, че ефективната защита от вредители не трябва да бъде скъпо удоволствие. Затова сме се постарали да създадем разнообразие от продукти на достъпни цени, без да правим компромиси с качеството. От традиционни методи за контрол на вредителите до екологично приемливи решения, при нас ще намерите всичко необходимо, за да се освободите от нежеланите гости.

Ако имате проблем с битови неприятели и вредители у дома, но искате сами да се справите с тях, нашата платформа ще Ви помгоне. Online магазинът на Дом без вредители има за цел да помогне за избора, пред който е изправен потребителят, за това кой продукт да се използва при борбата с възникналите проблеми с вредителите.

В нашия сайт www.dombezvrediteli.com ще намерите качествени продукти за решаването на Вашите проблеми с хлебарки, бълхи, мухи, мравки, мишки, плъхове и др.

Необходими ли са ви инсектициди, капани за мишки, аерозоли против насекоми, инсектицидни и бактерицидни лампи, или други продукти за контрол на вредителите? Посетете DomBezVrediteli.com днес и се уверете в нашата широка гама от продукти, които ще направят вашия дом по-безопасен и уютен. Благодарим ви, че избрахте нас за вашия партньор в борбата с вредителите!

За dombezvrediteli.com

Интернет магазинът Дом без вредители е една от новите онлайн платформи за продажба на продукти за борба с вредители в България. Предлагаме над 100 продукти от внос, както и предлагаме продукти на всички фирми за търговия на такъв тип стоки в България като Синджента, Баер, Баесеф, Индуфарм, Геа, Инсектокутор, Пелгар, Кне сертис, Юротрап, Лайт Спайдер, Силвания, Филипс и др. Основна ни цел е да предложим бърз и лесен достъп до всички висококачествени продукти за борба с вредители.

Кои сме ние:

Собственик на магазина е фирма Гарант пест контрол ООД Булстат: BG121770140 със седалище в гр.София, ул. Елемаг №2 и адрес на управление 1202 София бул. Сливница №213 ВХ.Б.

Доверявайки се на повече от 24 годишния ни опит, ще получите консултация и продукти, които са конкретно за вашите нужди и проблеми във Вашия дом.