Убиващ капан за плъхове и мишки

8,64 BGN
Опции за покупка
Моля, изберете:
Продуктът е успешно добавен в количката

Капанът представлява изключително мощен и висококачествен механичен капан за унищожаване на гризачи. Изработен е от пластмаса и стомана за многократно ползване. Капанът за едри гризачи е снабден с много чувствителен пусков механизъм, което гарантира точно попадение всеки път. Лесно и безопасно зареждане, голяма кошничка за поставяне на примамка, както суха, така и течна. Капанът за плъхове е много лесен за зареждане и почистване.

Как да разположим капана

Поставете капана в помещението, в което сте забелязали гризачи или следи от тях. Капанът се зарежда с едно движение и се позиционира с отворена челюст към стената. Мишките и плъховете обичайно се придвижват покрай стената, така поставен капана е по-ефикасен за улавяне на гризачи.

Технически характеристики:

Размери: 13см Х 7см Х 6,5см

Употреба: Външна/Вътрешна

Материал: Пластмаса, стомана

Тип: Убиващ

Механичните капани са алтернатива на традиционните химични методи за борба с гризачи. Предпочитат се за контрол на плъхове в закрити помещения, тъй като улавя гризача моментално. След залагане, капаните се проверяват ежедневно за уловени мишки или плъхове. Този механичен капан е един от най-надеждните и ефективни убиващи капани за плъхове предлаган на пазара.

Подобни продукти

Бърза поръчка Без формалности
Вашата поръчка е приета. Очаквайте обаждане!