Twist-Tie MD2 феромонов диспенсер срещу молци (шнур)

40,32 BGN
  • Марка: INPEST
Опции за покупка
Моля, изберете:
Продуктът е успешно добавен в количката

В сектора за контрол на вредителите има нарастваща тенденция да се използват системи за управление на вредителите, които имат ниско въздействие върху околната среда

По този начин употребата на инсектициди се намалява там, където е възможно.

За да постигне тази важна цел, екипът за научноизследователска и развойна дейност в GEA srl работи усилено за разработването на дозатор inPEST® за прилагане на техниката на сексуално объркване за справяне с основните хранителни молци.

В сравнение с други диспенсъри, предлагани на пазара, това е напълно металооткриваем инструмент тъй като феритът, който му придава това свойство, е включен в държателя.

Откриваемостта е ключово изискване към стандартите за безопасност на храните BRC и IFS.

 

Освен това, след като общото количество линейни метри от шнура, които ще се използват, е установено въз основа на обемите, които ще бъдат третирани (1 m от Twist-Tie MD2 inPEST® насища 300 m3), специалният му формат (шнур) позволява да бъде разделен чрез просто нарязване. По този начин части от шнура могат да бъдат разпределени равномерно в помещението или концентрирани около критични машини или инсталации.

 

Друго предимство на шнура е по-голямата видимост в сравнение с обикновения дозатор, характеристика, която не е второстепенна по отношение на ефективността на предоставената услуга, тъй като подлежи на замяна, след като вече не работи.

 

КЪДЕ СЕ ИЗПОЛЗВА?

Хранително-вкусовата промишленост, производство и съхранение, места без възможност за използване и прилагане на инсектицидни препарати.

 

КАК СЕ ИЗПОЛЗВА?

1 m от Twist-Tie MD2 inPEST® покрива 300 m3 (или 100 m2). Може да се монтира директно върху инсталации или структурни елементи, като електрически кабелни канали, рафтове, стълбове, като се маркира с предупредителен знак.

Цена за 1 линеен метър 

При поръчка посочете целевият вредител

Подобни продукти

Бърза поръчка Без формалности
Вашата поръчка е приета. Очаквайте обаждане!