Спирала за отблъскване на птици

4,70 BGN 4,62 BGN
Опции за покупка
Моля, изберете:
Продуктът е успешно добавен в количката

Описание и начин на употреба

Спирала против кацане на птици и предимно гълъби.

Спиралите против птици служат за предпазване от кацане на гълъби, глруси, врани  на места където е не възможно да бъдат монтирани шипове против птици. Спиралите представляват елементи произведени от кристален поликарбонат с дължина 33см и поцинкована тел. спиралите против птици може да защитят площ от 10-15см широчина.Спиралите против птици са с дължина 33см което значи, че 3 парчета правят един линеен метър.

Спиралите имат средно силен отбъскващ ефект към кацане на гълъби и при голяма плътност на птици и гълъби, тяхната защита може да бъде преодоляна, като не е изключено кацане на гълъб в нея. Този тип продукти против птици се използват само ако поради някаква причина не може да се монтират шипове против птици. Такива случай са предпазване на парапети на обществени сгради или окачени фасади с достъп на хора към балкони и тераси, тогава шиповете са опасни, тъй като ако се монтират на парапет е напълно възможно неволно обждане на тях. При спиралите това не може да се случи и те са по безопасни но и по слабо ефективни.

Монтаж на спиралите против птици:

Спиралите се монтират на первази, парапети, козирки, окачени фасади, подпрозоречни дъски. Нанася се тънак слой монтажно лепило върху долната част на спиралата за птици, след което се залепя чрез притискане на предварително почистеното място на което желаете да я поставите.

 

Подобни продукти

Бърза поръчка Без формалности
Вашата поръчка е приета. Очаквайте обаждане!