СОЛАРЕН ЕЛЕКТРОНЕН УЛТРАЗВУКОВ УРЕД ПРОТИВ ДИВИ ЖИВОТНИ и ПТИЦИ

60,00 BGN
Опции за покупка
Моля, изберете:
Продуктът е успешно добавен в количката
Соларен електронен ултразвуков уред против диви животни, птици, кучета, котки, мишки и плъхове Gardigo защитава до 100кв.м

Соларният електронен ултразвуков уред е предназначен за отблъскване и плашене на широк спектър животни като кучета, котки, птици, белки, мишки и плъхове. Устройството излъчва мощни ултразвукови честоти с диапазон от 19,5-31,5 KHz честотите могат да се променят индивидуално в зависимост от вредителя или животното, което желаете да прогоните. Електронното устройство разполага с инфрачервен датчик за движение, който регистрира преминаващо животно и задейства  уреда. Устройството се захранва от акумулаторни батерии или може да се използва с адаптер за 5 V (не е включен в комплекта).Уредът е изключително удобен за употреба на места с липса на ел.захранване в открити зони и площи.

Режими на работа на уреда: 

Този ултразвуков уред е предназначен за външна и вътрешна употреба, както в дворове, градини, цветни лехи, веранди и др. Уреда служи за отблъскване и прогонва различни по вид животни в зависимост от честотата, на която го настроите:

Режим-1. 19,5 kHz - 23,5 kHz: против кучета, котки, птици и белки (златки)

Режим-2. 23,5 kHz - 27,5 kHz: против лисици, глигани и други диви животни

Режим-3. 27,5 kHz - 31,5 kHz:против мишки, плъхове  и други малки гризачи

Режим-4. Само LED светкавица

Режим-5. Редуване на всички честоти (19,5 kHz - 31,5 kHz) плюс светкавица

Забележка: Когато избирате честота, винаги първо превключете  към „0“ и след това превключете към избраната честота.

Забележка: Честотите, които устройството излъчва, не се чуват от повечето хора.

Настройка на честота и чувствителност на датчика за движение:

В предната част на устройството са монтирани два контролни потенциометъра (копчета):

(SENS) Контрол на чувствителността на датчика: Тук можете да контролирате чувствителността на детектора на движение. Завъртането на копчето надясно ще увеличи чувствителността и разстоянието на датчика.

(FREQ )Контрол на честотата: Устройството може да бъде включено и изключено и могат да бъдат избрани редица честоти от 1 до 5. Списъкът по-горе показва честотите и животните, които най-вероятно ще дразни. Ефектът на светкавицата също може да се добави при най силната и ефективна честота (5)

Зареждане на соларният уред:

Препоръчително е първоначално да заредите напълно батериите това важи за всеки соларен  уред. Ако използвате уреда външно го оставете минимум 2-4 часа на слънце преди да гоактивирате. Може да заредите уреда чрез USB кабел. Буксата за захранванетосе намира от задната страна на устройството. Винаги използвайте 5 V USB захранване. В опаковката ще намерите адаптерен кабел за USB / захранване. По време на зареждане светодиодът в сензора за движение ще мига червено. Когато батериите са напълно заредени, червеният светодиод светва непрекъснато.

Технически характеристики:

Честотна характеристика: 19.5 - 31.5 kHz •  LED светкавица

Соларен панел за зареждане на батериите • PIR-сензор

Честотен контрол, Контрол на чувствителността: Копче (SENS)

Захранване: 3 х AA акумулаторни батерии, 800 mAh; 5 V включен в комплекта и адаптер кабел USB

Ъгъл на обхват и площ на покритие: 110 °; обхват: прибл. 9 м или прибл. 100кв.м

Температура на работа и съхранение: 0 ° C до +50 ° C при ≤ 90% R.H.

Гаранция: 24м

Производител: Gardigo Германия

 
 

Внимание!

Забележка: Някои целеви вредители/животни (кучета, котки), по природа чуват трудно в по-високия диапазон и могат да не бъдат засегнати. Моля, имайте предвид, че реакциите им може да варират значително, когато бъдат обхванати от тревога. Реакциите варират от незабавно бягство до това, животното да тръгне към устройството и да седне или легне пред него! Първото животно е плашливо; второто е животно, защитаващо своята територия и опитващо се да запази своето място, накрая обаче резултатът е един и същ: и двата типа животни ще избягват, или бързо ще преминават през зоната, която охранявате. Този процес обикновено отнема между 2 и 4 седмици.

Подобни продукти

Бърза поръчка Без формалности
Вашата поръчка е приета. Очаквайте обаждане!