Magnum Gel хлебарки

29,66 BGN
Опции за покупка
Моля, изберете:
Продуктът е успешно добавен в количката

Магнум е биоциден препарат във вид на гел, използван за унищожаване на пълзящи насекоми, особено хлебарки. Той съдържа активно вещество, което привлича и убива насекомите, и е ефективен срещу всички видове хлебарки в България - немска, ориенталска и американска.

Препаратът е особено ефективен при големи популации, защото заразените насекоми предават заразата на останалите. Гелът съдържа атрактант, който привлича хлебарките от разстояние до 1 метър. След като погълнат гела, насекомите заразяват и останалите в гнездото, осигурявайки всеобхватен ефект.

Магнум гел действа различно от инсектицидите с пиретроидно действие, които убиват мигновено. Той позволява на заразеното насекомо да се върне в гнездото си и да зарази другите. Активните вещества в гела са Имидаклоприд и S-метопрен, които засягат нервната система на хлебарките, причинявайки смъртта им до няколко дни. Популацията обикновено загива до 5-6 дни след заразяването, а гелът остава ефективен до 3 месеца.

Магнум гел се прилага на труднодостъпни места в помещенията чрез спринцовка под формата на точки или ленти. Той е подходящ за употреба на закрито и се поставя около канализацията, ВиК тръбите, окабеляването, електроуредите, в кухнята, банята и близо до входната врата. Препаратът има горчив вкус, за да избегне поглъщането му от деца и домашни любимци.

Прилагането на Магнум гел изисква 1 до 4 капки на квадратен метър. При по-големи популации се препоръчва максималната доза и по-често поставяне на примамките.

Бърза поръчка Без формалности
Вашата поръчка е приета. Очаквайте обаждане!