Light spider - Лайт Спайдър IP65

396,00 BGN
  • Марка: Light Spider
Опции за покупка
Моля, изберете:
Продуктът е успешно добавен в количката

Light SPIDER IP65 INOX е подходяща за тежки работни условия, които понякога включват влажна среда и висока запрашеност. Изработена е от неръждаема стомана, по стандарт IP65.

Инсектицидната лампа е изработена с висококачествени части и е изработена по най-високите стандарти по НАССР. Тя се предлага с пури с мощност 2 х 18W със защитно фолио, което предотвратява опасността от разпръскване на пурите при удар.

Този модел инсектицидна лампа е качествен продукт, отговарящ на стандартите на HACCP и одобрен от Министерството на здравеопазването на Република България. Тя е подходяща за използване в различни среди като производствени, търговски и обществени обекти. Лампата е изключително ефективна срещу множество видове летящи насекоми като комари, мухи, молци, оси, пеперуди и други, също така е подходяща и за мониторинг.

За постигане на по-добра ефективност, е препоръчително инсектицидната лампа да се инсталира на определена височина, предпочитано между 1.90 и 2.80 метра, на места без постоянно движение на въздуха. В случай на наличие на домашни мухи, може да се добави феромонова таблетка за повишаване на ефективността срещу тях.

Важно е да се подменя лепливата плака на лампата периодично, на всеки 2 месеца през лятото и на 3-4 месеца през зимата, особено ако има висока популация на насекоми. Плаката трябва да се сменя с нова, за да се запази ефективността на лампата. Също така се препоръчва подмяната на пурите на лампата веднъж годишно, тъй като дори и да светят, те може да не бъдат ефективни срещу насекомите.

 

Проектирана за работа с едностранна лепилна плака, прорязан тип с жълто покритие за по-добро привличане на насекомите.

Може да бъде монтирана в три различни варианта:
висящ монтаж от тавана, ъглов монтаж и монтаж под ъгъл на стената, според особеностите на обекта.

Light SPIDER IP65 INOX е разработен изцяло за предприятия и производства покриващи стандартите за добра производствена практика GMP.

СПЕЦИФИКАЦИИ
Тип: стенен, ъглов и висящ тип монтаж
Ефективен обхват: 120 кв. м.
Мощност: 2 x 18 W
Размери: 16/35/65 см
Бруто тегло: 3,50 кг

Подобни продукти

Бърза поръчка Без формалности
Вашата поръчка е приета. Очаквайте обаждане!