Light spider - Лайт Спайдър 3

190,08 BGN
  • Марка: Light Spider
Опции за покупка
Моля, изберете:
Продуктът е успешно добавен в количката

Лайт Спайдър 3 е инсектицидна лампа от ново поколение, целяща разрешаване на проблемите с летящите насекоми. Улавя насекомите върху двустранна плоскост с незасъхващо лепило.

Инсектицидната лампа разполага с футуристичен дизайн, целящ лесно обслужване и добра естетика.

Този модел инсектицидна лампа е качествен продукт, отговарящ на стандартите на HACCP и одобрен от Министерството на здравеопазването на Република България. Тя е подходяща за използване в различни среди като производствени, търговски и обществени обекти. Лампата е изключително ефективна срещу множество видове летящи насекоми като комари, мухи, молци, оси, пеперуди и други, също така е подходяща и за мониторинг.

За постигане на по-добра ефективност, е препоръчително инсектицидната лампа да се инсталира на определена височина, предпочитано между 1.90 и 2.10 метра, на места без постоянно движение на въздуха. В случай на наличие на домашни мухи, може да се добави феромонова таблетка за повишаване на ефективността срещу тях.

Важно е да се подменя лепливата плака на лампата периодично, на всеки 2 месеца през лятото и на 3-4 месеца през зимата, особено ако има висока популация на насекоми. Плаката трябва да се сменя с нова, за да се запази ефективността на лампата. Също така се препоръчва подмяната на пурите на лампата веднъж годишно, тъй като дори и да светят, те може да не бъдат ефективни срещу насекомите.

Иновативно решение за подмяната на плаки – използва се двустранна плака като тази от Лайт Спайдър 1. Просто обърнете плаката с неизползваната страна навън и я подменете със замърсената страна, с което се намалява консумацията на необходимия консуматив. Останалата част от поддръжката на лампата е идентична с останалите инсектицидни лампи от линията Лайт Спайдър.

Инсектицидната лампа е подходяща за стенен и висящ тип монтаж.

Лайт Спайдър 3 – СПЕЦИФИКАЦИИ:

Тип: стенен/висящ монтаж
Ефективен обхват: 90 кв. м.
Мощност: 30 W

 

 

Подобни продукти

Бърза поръчка Без формалности
Вашата поръчка е приета. Очаквайте обаждане!