Light spider - Лайт Спайдър – 2

129,60 BGN
  • Марка: Light Spider
Опции за покупка
Моля, изберете:
Продуктът е успешно добавен в количката

Инсектицидната лампа Лайт Спайдър 2 е разработена специално за ресторантистолови помещениякухнимагазиниофиси и други.

 

Лампата е предназначена за стенен монтаж, а формата й е тип аплик, което не позволява на клиентите да видят моментното състояние на инсектицидната плака и по-точно дали има уловени насекоми.

Новото поколение на Лайт Спайдър 2 е разработено специално, за да увеличи ефективността на работа на лампата, както и улесняването на процеса по обслужване.

Инсектицидната плоскост за Лайт Спайдър 2, е в жълт цвят, което подобрява ефективността на привличането на летящи насекоми.

Този модел инсектицидна лампа е качествен продукт, отговарящ на стандартите на HACCP и одобрен от Министерството на здравеопазването на Република България. Тя е подходяща за използване в различни среди като производствени, търговски и обществени обекти. Лампата е изключително ефективна срещу множество видове летящи насекоми като комари, мухи, молци, оси, пеперуди и други, също така е подходяща и за мониторинг.

За постигане на по-добра ефективност, е препоръчително инсектицидната лампа да се инсталира на определена височина, предпочитано между 1.90 и 2.10 метра, на места без постоянно движение на въздуха. В случай на наличие на домашни мухи, може да се добави феромонова таблетка за повишаване на ефективността срещу тях.

Важно е да се подменя лепливата плака на лампата периодично, на всеки 2 месеца през лятото и на 3-4 месеца през зимата, особено ако има висока популация на насекоми. Плаката трябва да се сменя с нова, за да се запази ефективността на лампата. Също така се препоръчва подмяната на пурите на лампата веднъж годишно, тъй като дори и да светят, те може да не бъдат ефективни срещу насекомите.

СПЕЦИФИКАЦИИ
Тип: Стенен аплик
Ефективен обхват: 90 кв. м.
Размери: 20Х 20Х410 мм
Бруто тегло: 3,00 кг
Мощност: 2Х 15 W

» Декларация за съот

Подобни продукти

Бърза поръчка Без формалности
Вашата поръчка е приета. Очаквайте обаждане!