Light spider - Лайт Спайдър 1 - удароустойчиви пури

290,88 BGN
  • Марка: Light Spider
Опции за покупка
Моля, изберете:
Продуктът е успешно добавен в количката

Инсектицидната лампа "Light Spider 1" е снабдена със специално разработена плака с незасъхващо лепило, която привлича и улавя летящите вредители, като ги задържа сигурно без използването на електрически удари или вредни химикали. Лайт Спайдър 1 е разработен изцяло за предприятия и производства покриващи стандартите за добра производствена практика GMP.

 

Лайт Спайдър 1 е разработен изцяло за предприятия и производства покриващи стандартите за добра производствена практика GMP.

 

Инсектицидната лампа Лайт Спайдър 1 е един от най-разпространените модели инсектицидни лампи в България. Тя е изключително ефективна срещу летящи насекоми – мухикомаримолциосипеперуди и др. в производствените помещения в хранително-вкусовата и фармацевтичната промишленост.  Инсектицидната лампа е изработена с висококачествени части и е изработена по най-високите стандарти по НАССР.

Дизайнът на Лайт Спайдър 1 е разработен специално с възможност за заснемане с мобилно устройство с цел преброяване и определяне на видовия състав на уловените насекоми с подходящ софтуер.

Специално разработената плака за Лайт Спайдър 1 , с незасъхващо лепило, е разделена на квадранти, с което се улеснява локализирането на нашествието на летящите насекоми, определянето на видовия им състав, съпоставката на вредителите през различните месеци от годината и подпомага дългосрочното решение на проблема.

Лайт Спайдър – СПЕЦИФИКАЦИИ
Тип: Висящ тип (двустранен обхват)
Ефективен обхват: 180 кв. м.
Мощност: 4 x 15 W
Размери: 49 х 40 х 16 см.

Подобни продукти

Бърза поръчка Без формалности
Вашата поръчка е приета. Очаквайте обаждане!