Доставка

Безплатна ли е доставката на продуктите в сайта?

При поръчки над 50.00 лв. Ние от dombezvrediteli.com винаги се стремим да предложим на клиентите си безплатен вариант за доставка. Точна информация за цената на доставката на Вашата пратка можете да получите при завършването на поръчката си, след избор на конкретен метод за доставка.

Условията за безплатни доставки могат да бъдат различни в зависимост от периода на годината и натоварването на куриерските ни партньори. Затова Ви приканваме да проверявате дали имате право на безплатна доставката при завършването на поръчката, особено в празничните периоди.

При неполучена пратка повече от веднъж потребителят заплаща всички куриерски разходи за транспорт при бъдещи негови поръчки, като цената се определя от Garant pest control ltd. в платформата dombezvrediteli.com и се предоставя като предварителна информация.

Искам да поръчам от dombezvrediteli.com. След колко време ще получа пратката си?

Поръчките се доставят в зависимост от наличността на продуктите, начина на доставка, както и часа, в който са регистрирани в нашата система. Преди завършването на Вашата поръчка и след обработването й, ще се свържем с вас по телефон или имейл, за да уточним датата и ориентировъчен час за извършване на доставката. Поръчките се обработват и изпращат в делнични дни до 16:00 часа. При постъпване на поръчка след този час, поръчките се обработват в следващия работен ден. 

Мога ли да направя поръчка до офис на Speedy / Econt?

Да. При финализиране на поръчката може да се посочи, както адрес, така и офис на Speedy или Econt в съответното населено място.  

Мога ли да получа пратка от магазина на dombezvrediteli.com?

Да. Клиентите ни, които се намират в столицата, могат да получат пратката си в магазин на Garant pest control ltd. на адрес бул. Сливница 213 б (партер). За да го направите, преди завършване на поръчката можете да изберете като място на доставка магазина ни. Срокът за взимане на поръчка от обекта е 7 (седем) календарни дни, считано от датата на постъпване в магазина, за което получавате уведомление чрез телефон или имейл.

Опции за доставка:

Налични са опции за доставка до личен адрес, до офис на куриерска фирма или до нашия магазин в София.

Цената на доставка зависи от много фактори като натовареността на куриерите, конкретния период от годината, както и заетостта на нашия склад.

Мога ли да платя поръчката си в брой на куриера, когато тя бъде доставена?

Да. При доставка от куриер на адрес поръчката може да бъде заплатена единствено в брой. При създаване на поръчка се избира вид на плащане „Плащане в брой“. 

При неточни или сгрешени данни, предоставени от потребителя за адрес на доставката, при което стоката бъде изпратена на грешен адрес, разходите за куриерска услуга за пренасочване на пратката са за сметка на потребителя.

Куриерските разходи за изпълнение на поръчки към търговци/юридически лица са за сметка на получателя и цената им се определя от обема и теглото на пратката.