Добол Фумигатор

39,45 BGN
Опции за покупка
Моля, изберете:
Продуктът е успешно добавен в количката
Описание:
ДОБОЛ фумигатор е устройство, което се активира чрез добавяне на вода и освобождава инсектициден дим. Димката се състои от пластмасов контейнер с херметично покритие, в който има тенекиена кутия. Тенекиената кутия е разделена на две части: едната съдържа гранули от активната част на препарата - 20 или 100 грама, а другата съдържа калциев оксид.
 
Предназначението на тази димка е за борба с хлебарки, кожояди и други вредители по храните в различни видове помещения като жилища, промишлени зони, складове за храни и съоръжения за отпадъци. Преди употреба на димката, помещенията трябва да бъдат изпразнени от хора, животни и храни. Затварят се вратите и прозорците, но килери, шкафове и чекмеджета се оставят отворени. Пластмасовата кутия се поставя в средата на помещението и се налива вода до определена маркировачна линия. След това тенекиената кутия се изважда от алуминиевото фолио и се поставя в пластмасовата кутия с червената страна нагоре.
 
Димът започва да се отделя след кратко време и прониква в цепнатини и пукнатини, където се крият насекомите. За по-големи помещения се използват няколко димки, като се активира първо тази, която е най-отдалечена от изхода. Помещението трябва да остане затворено за най-малко 4 часа или една нощ, след което се проветрява за 1-2 часа. Няма опасност от оцветяване или остатъчни количества по третираните повърхности.
 
Тази инсектицидна димка може да се използва дори в помещения, където има книги, текстил, компютри и други материали. За различни видове насекоми, разходът на димка се определя спрямо обема на помещението. Препоръчително е да се спазват интервалите между отделните обработки и преди позволяването на достъп на хора в обработеното пространство.
 
Дoзи зa пpилaгaнe нa Дoбoл Фyмигaтop:
 
Πpи бopбa cpeщy xлeбapĸи, пълзящи cĸлaдoви нeпpиятeли и ĸoжoяди: 1 димĸa oт 20 гp/ 110 m3
или 1 димĸa oт 100 гp/ 550 m3
 
Πpи бopбa cpeщy лeтящи cĸлaдoви нeпpиятeли, нaпpимep мoлци: 1 димĸa oт 20 гp/ 250 m3
или 1 димĸa oт 100 гp/ 1250 m3
 
Опаковка:
20 или 100 грама
 
Производител:
KWIZDA Полша
Бърза поръчка Без формалности
Вашата поръчка е приета. Очаквайте обаждане!