АDVION® мравки гел

21,60 BGN
  • Марка: Syngenta
Опции за покупка
Моля, изберете:
Продуктът е успешно добавен в количката

Гел за унищожаване на мравки Advion  30 гр

Адвион е специален инсектициден гел против мравки. Инсектицидният гел против мравки съдържа специално подбрани  хранителни примамки, които привличат всички видове мравки. Гел против мравки Advion има ново високоефективно вещество Indoxacarb, мощен инсектицид, който унищожава всички мравки консумирали от препарата.

Начин на действие на Advion против мравки :

Инсектициден препарат против мравки Адвион е хранителна примамка под формата на гел в спринцовка с активни вещество Indoxacarb. Гела против мравки привлича насекомите, като те се хранят с него! Ефекта е бърз и категорично фатален за насекомите консумирали от гела.

Употреба на гел против мравки:

Препарата се състои от основно тяло спринцовка, бутало и накрайник за апликация. Поставете буталото в отвора на спринцовката. Премахнете синята тапа от спринцовката след това  поставете накрайника за апликация на спринцовката. Гела за мравки се апликира на точки или ивици на всички места, на които има наличие на мравки. Поставете препарата така, че да бъде далеч от зони за хранене или хранителни продукти.

Как да използвам на открито:

Заразените с мравки зони трябва да бъдат инспектирани внимателно , за да се определят общите нива на заселеност на мравки, обърнете специално внимание на местата за хранене, влажни и топли зони най-често мравките избират такива места за да изградят своите колонии. Третирайте с гела всички пукнатини по стени или подове, зад или под оборудване или уреди, под маси, в рамките на маси или мебели, около мивки, в или близо до зони за събиране на боклук, тавани, пространства за пълзене и пукнатини.

Как да използвам на закрито:

Проверете внимателно около сградите, може да намерите области, през които мравките навлизат в сградата или помещението. Ако намерите такъв трябва да запушите и уплътните, всички налични входове през, които мравките могат да влезнат в обекта. ADVION ANT GEL може да се прилага както точково така и на тънки ивици  върху места за проникване на  мравките, като например покрай прозорци, врати, между строителни елементи, канализационни зони, съседни дървета, по протежение на или между тухлена зидария, която може да бъде гнездо на мравки, по стени, боклук зони или подходящо място за поставяне, действащо като убежище за мравките.

Разходна норма на закрито и открито: 1 грам от гел против мравки Advion на кв.м, обикновено това са няколко малки точки.

Нанасяне на ивици: Нанесете линии от гел с приблизително 2,5 mm широки и 50 см дължина

Преди употреба прочети етикета

Производител: Syngenta

Подобни продукти

Бърза поръчка Без формалности
Вашата поръчка е приета. Очаквайте обаждане!